Tilskuddsportalen- Finn penger til dine prosjekter!

Frivilligsentralen/Kultur& Fritid har gjort avtale med Tilskuddsportalen for kommunalt ansatte og lag/foreninger. Tilskuddsportalen er et verktøy for søk etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier.

Portalen er åpen og dere kan ta den i bruk etter at dere har registrert dere:

Lag og foreninger registrering:

  • Lag og foreninger registrerer seg ved å gå til https://tilskuddsportalen.no/ og kan der søke opp Bykle og velge «Lag og foreninger». Når et lag/forening ber om tilgang på Tilskuddsportalen, så mottar supportavdelingen automatisk forespørselen om tilgang.
  • Forespørselen blir manuelt sjekket og tilgangen blir gitt vanligvis innen en arbeidsdag. Det gis tilgang dersom det er et veldedig lag eller forening, at foreningen er registrert med adresse i kommunen, og at det er et styremedlem eller annen relevant person i foreningen som ber om tilgang. Vi gir tilgang til inntil 3 stk per lag/forening.

Kommuneansatte

  • Alle kommuneansatte må registrere seg før bruk, og dette gjør de ved å gå inn på https://tilskuddsportalen.no/ og søke opp Bykle. Brukernavnet er den vanlige jobb-epostadressen (navn@bykle.kommune.no) og etter registrering mottar den ansatte en automatisk epost med en aktiveringslenke man må klikke på for å aktivere kontoen (sjekk også søppelpost). 
  • Hvis det er noen andre ansatte med en annen epostadresse enn navn@bykle.kommune.no som skal ha tilgang til ansattportalen, så kan administrator i kommunen invitere inn denne (eller support). 

Veiledningsfilm youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=ffnAwPmLI1Y&t=3s

Kort informasjonsvideo om de viktigste funksjonene i portalen (Finnes også inne i Hjelp-gruppa i portalen):

https://share.vidyard.com/watch/KWqcK9n8FKaj7n9NnY5fcN

Dersom dere lurer på noe, ring support på 62 52 13 00 eller bruk gjerne support@tilskuddsportalen.no

Frivilligsentralen er administrator for portalen i Bykle. Dere kan kontakte support for hjelp med registrering, men jeg formidler også spørsmål videre ved behov.

Mvh Merete.Egeland@bykle.kommune.no



2024 © Bykle Frivilligsentral